blog

 

Wateraders

In de manege waar ik regelmatig mag helpen was, en ja je leest het goed, was een paard dat, ondanks een goede verzorging, in gewicht afnam en onrust steeds heftiger werd. Op afstand had ik al getest dat er een waterader actief was in deze box. I.o.m. en onder toezicht van de eigenaresse heb ik daarna in de box getest en ja, de waterader was actief. De waterader heb ik stilgelegd. En het gevolg is dat haar paard veel rustiger is en zo waar ‘een buikje’ krijgt.
Mijn voorstel de waterader weer ‘op actief’ te zetten en het paard te resetten, voelt voor de eigenaresse nog niet veilig genoeg.

Hoe ben ik gekomen tot deze actie?
Vroeger stond ik nooit stil wat een waterader voor impact kan hebben op dieren. En mijn ervaring is met name op paarden; voor de paarden zijn de ondergrondse wateraders nl. het meest schadelijk.
Een kennis van mij vertelde dat de waterader stil gelegd kan worden met een magneetconstructie en die had hij al meerdere x-en gemaakt en geplaatst in o.a. een paardenbox of in een huis, met een positief resultaat.
Thuis ben ik gaan testen op de begane grond en vond 2 wateraders. Met in mijn achterhoofd de tijd dat ik geadviseerd werd zo min mogelijk apparatuur met batterijen en magneten in mijn omgeving te dulden ben ik een andere oplossing gaan testen. Ik ben gaan testen met mijn pendel. Op de plaats van de reactie van m’n pendel heb ik met een mantra de waterader stil gelegd.
Dit is wel een ingrijpen in het natuurlijke verloop van de waterader.

Vanmorgen heb ik een van de wateraders in ons huis weer geactiveerd en mezelf behandeld/gereset zodat de waterader geen negatieve invloed op me heeft.
Dit houdt in dat ik me geroepen voel ook m’n huisgenoten te testen voor hun reactie op deze waterader. De keuze is aan hun.

--------------------------

 

Afgelopen week heb ik de cursus ‘Leren intuïtief communiceren met dieren’ gevolgd.

Ik wist echt niet wat ik er van verwachten kon. Het was niet naast de deur maar dat had ik er wel voor over. Ik kan al wel op mijn manier met dieren communiceren door op mijn vragen een ja of nee antwoord te krijgen. Of de reactie van het dier of het ergens goed of slecht op reageert.
Maar het was niet de bedoeling dat ik dit ging gebruiken want daar was ik niet voor gekomen; ik wil leren intuïtief met het dier te communiceren.

 

Wij begonnen met een intuïtietest om te zien hoe ver ieders intuïtieve vermogen ontwikkeld is.
Om je doel te bereiken, communiceren met dieren op telepathische basis, is het nodig je eigen intuïtie te trainen en/of te versterken. Dit deden we o.a. door meditaties.
Hoe komt het verhaal, de informatie bij je binnen. Dat kan op verschillende manieren zijn zoals een gevoel, beelden, ruiken, horen, woorden of ‘het weten’.

Ieder had een foto van een dier (levend of overleden) meegenomen en die hebben wij uitgewisseld. En als je me nu zou vragen hoe of ik de informatie binnenkreeg kan ik je dat niet vertellen. Door naar de foto te kijken en in te voelen heb ik enkele bijzonderheden binnen gekregen.
Achteraf blijkt het een afspiegeling te zijn van de eigenaresse. En dat is heel ‘gewoon bijzonder’.


    De cursus heb ik gevolgd bij 'De Weg naar Inzicht'. Een aanrader!
    http://www.dewegnaarinzicht.nl/workshops/

--------------------------

Geurtjes
Geurtjes zijn er in verschillende soorten. Je kunt er voor kiezen en dan zijn het naar mijn idee voor jou positieve geurtjes. Maar net zoals alles in het leven kunnen er ook geurtjes op je pad komen die jij niet kunt waarderen. Je ervaart het misschien wel als stank.
Bij het kopen van speelgoed via Marktplaats heb ik echt even ‘mijn neus gestoken in’ het speelgoed. Ruikt/stinkt het naar rook, dan neem ik het niet mee.
Ik ben daar echt allergisch voor. (En dan te bedenken dat ik mezelf zou kunnen spiertesten hoe of ik er op reageer en is dat zwak dan zou ik me kunnen resetten. Maar daar ga ik later nog ’n X meer over vertellen).
Maar eigenlijk wil ik de tip die ik kreeg na de voor mij mis-koop van een massagestoel met je delen.
De massagestoel kocht ik ook via Marktplaats en op de terugweg kwam er toch zo’n nicotine/rooklucht uit de achterbak. Ik baalde van mijn aankoop. Thuis heb ik de stoel schoongemaakt met een sopje maar dat was niet de oplossing voor de onaangename geur. En dan te bedenken dat je als cliënt voorover met je gezicht in de hoofdsteun rust.
Nu de tip: in mijn jeugd maakte men opklop-pudding van het merk Saroma. Dit is een poeder te mengen met melk, even laten staan en dan is het een pudding. Wie heeft ooit kunnen bedenken dat dit de oplossing is voor hardnekkige geurtjes. De stoel heb ik in de draagtas gedaan en op de grond gelegd. Een deel van de Saroma-poeder op een schoteltje gestrooid en in de draagtas bij de stoel gezet. Dit een paar dagen zo laten staan en het resultaat? De mensen die komen voor een stoelmassage en ik hebben echt geluk. Het is een heerlijkheid om van de stoel gebruik te maken.

    p.s.    Reclamemaken is niet mijn ding maar doe het nu noodgedwongen. Het merk Saroma heb ik niet meer kunnen
            vinden in de winkel. De opkloppudding is nu te koop onder de merknaam Dr. Oetker.Zo bijzonder!

Donna Eden werkt met energetische drukpunten. Sinds een paar weken ben ik daar mee aan het werk. O.a. met de oefeningen van de dagelijkse energiebehandeling.
Vanmorgen had ik zo’n bijzondere, fijne ervaring. En als je begint te lezen denk je ‘ben je daar nou zo blij mee, ik ruik een dergelijk luchtje liever niet’.

Blijf er even voor zitten en lees mijn ervaring:


‘De laatste paar jaren is mijn reukvermogen achteruit gegaan. En de vieze (lees poepbroeken) van de kleinkinderen kon ik niet meer ruiken. Menig X overkwam het de kleinkindjes dat hun billetjes geïrriteerd waren i.v.m. het dragen van een poepluier.
Een van de oefeningen van de dagelijkse energiebehandeling is het stevig kloppen met je vingertoppen onder je jukbeenderen vlak bij je neus. Hiermee reinig je o.a. de sinusholten. Hoe eenvoudig was bij mij de oplossing van het mankeren van mijn reukvermogen.’

--------------------------

--------------------------

 

11 december 2015; vandaag het certificaat ontvangen.

                        

Het werken vanuit het geleerde bij de 2 workshops was al zo bijzonder. Vandaag leerden wij de finishing touch.

                 --------------------------

29 november 2015

Vanmorgen kwam ik de foto van de Matroesjka’s tegen en direct trok ik de vergelijking met de metamorfosemassage.
Misschien een kleine toelichting nodig…….
Bij de metamorfosemassage kan het zijn dat je je als herboren voelt. En de werkgroep maakt de vergelijking van rups naar vlinder. In essentie is het nog steeds een diertje maar door de massage komt het diertje tot ontplooiing.

Als ik naar deze poppetjes kijk zou ik ze zo willen plaatsen bij de metamorfosemassage. Door de massage ‘groei’ je. Het brengt je o.a. emotioneel in balans en bevordert je persoonlijke ontwikkeling. Je komt steeds meer in je kracht te staan.

 


--------------------------

 

24 Oktober, met het groepje van 'Helpen bij aandoeningen' gewandeld in het park rondom de 'H. Eik' in Oirschot.

-------------------------

 

d.d. 12 oktober 2015

En ik ben blij met m'n kaartje.

   

 

d.d. 9 oktober 2015

Helemaal verbaasd!!!
Gisterenmiddag heb ik gebeld met Vistaprint dat m'n geleverde visitekaartjes minder mooi waren dan ik voor ogen had.
De pioenroos die er op staat werd bij het bestellen als 'uitstekende kwaliteit' goedgekeurd. Maar het resultaat was er niet naar.
Ik ben echt fantastisch geholpen. Ik kreeg een uitleg waardoor dat gekomen zou kunnen zijn.....
En er werd een nieuw kaartje (gratis) voor mij gemaakt dat er volgens hen nog mooier uit zou zien. Levering binnen 4 tot 6 dagen.
Ik kijk net hoe de productie er voor staat en ik zie dat de bestelling al per expres onderweg is.  ;)  ;)  ;)